تابلو سازی

تابلو کامپوزیت اچ و ال

معایب تابلو کامپوزیت اچ و ال

تابلو کامپوزیت اچ و ال چه ویژگی هایی دارد؟ از بهترین روش ها برای معرفی یک کسب و کار و دیده شدن، استفاده از یک تابلوی حرفه ای مدرن و مرتبط با کسب و کار است که نمای بصری زیبایی داشته باشد. استفاده از یک تابلوی حرفه ای می تواند در جلب نظر مخاطبان تأثیر زیادی بگذارد و در ذهن او حک شود. یک از تابلوهای رایج برای استفاده در نمای مغازه ها، تابلو کامپوزیت است که در ادامه قصد داریم در مورد تابلو کامپوزیت اچ و ال صحبت کنیم.

کامپوزیت چیست؟

کامپوزیت واژۀ انگلیسی و به معنی مخلوط ترکیب شده است. در ساخت کامپوزیت، از ورق های فلزی استفاده می شود. ورق های کامپوزیت بسیار سبک بوده و وزن هر متر مربع این ورق ها حداکثر 5 کیلوگرم است.

برندهای مختلفی در زمینۀ تولید کامپوزیت فعالیت می کنند که از جملۀ آنها می توان به آلکوباند، آلومکس، آلوباند و… اشاره کرد. بهترین آنها برند آلومکس آمریکاست.

هر کدام از این برندها کامپوزیت هایی با ویژگی های منحصر به فرد می سازند و قیمت تابلو کامپوزیت هم با توجه به این ویژگی ها تعیین می شود.

تابلو کامپوزیت اچ و ال

تابلو با کامپوزیت

تابلوهای تبلیغاتی کامپوزیت بسیار رایج و پرطرفدار است و دارای زمینۀ کامپوزیت است. از دلایل محبوبیت این تابلو ها می توان به قیمت مناسب، طول عمر بالا و زیبایی منحصر به فرد آن اشاره کرد.

مزایای تابلو کامپوزیت H و L

ورق های کامپوزیت روش ههای اجرایی مختلفی دارد که از جملۀ این روش ها می توان فیکس، هنگ و استفاده از پروفیل H و L را نام برد که هر کدام از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند. روش H و L سریعترین روش است و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه تر از سایر روش هاست.

تابلو زیر کار کامپوزیت در روش اجرای کامپوزیت با پروفیل H و L، باید با توجه به نمای ساختمان و متناسب با آن انجام می شود. یعنی در برش ورق کامپوزیت، طرح نما در نظر گرفته می شود.

از جمله مزایای این روش می توان به قابلیت های اجرای سریع و داشتن حداقل پرتی اشاره کرد. مزیت مهم دیگر تابلوهای کامپوزیت اچ و ال این است که می توان مجدداً آنها را باز کرد، بدون اینکه کوچکترین لطمه ای به ورق کامپوزیت وارد شود.

مزایای تابلو کامپوزیت H و L

کاربرد تابلو کامپوزیت اچ و ال

تابلوهای کامپوزیت به دلیل برخورداری از مزایای بالا، کاربرد زیادی دارند و خیلی از کسب و کارها از این تابلوها برای نماهای مغازه ها و فروشگاه های خود استفاده می کنند. از این تابلوها در تابلوهای خارجی، تابلوهای راهنما همچنین فضاهای داخلی مثل آسانسور یا دور پله برقی استفاده می شود.

همچنین می توان لوگوی داخلی دفاتر را روی یک صفحه کامپوزیت پیاده کرد. مزیت این روش در این است که سیم کشی ها و همچنین ترانس برق، درون قاب کامپوزیت جای می گیرند و این کار باعث می شود از بیرون دید نداشته باشند.

معایب تابلو کامپوزیت اچ و ال

در این روش نمی توان آب بندی 100% را انتظار داشت. همچنین اگر نیاز به تعویض پانل باشد، نمی توان آن را تعویض کرد. اگر این پانل ها را در ابعاد بزرگ استفاده کنند، ورق های کامپوزیت تغییر شکل می دهند و به هنگام باد و بارندگی هم سر و صدای زیادی ایجاد می کنند.

مزایای استفاده از تابلو کامپوزیت

  • قابلیت نصب آسان
  • قیمت مناسب
  • تنوع در طرح ها
  • زیرساز مناسب برای حروف برجسته مثل چلنیوم
  • ضد زنگ و ضد اکسیداسیون
  • مقاوم در برابر رطوبت و تابش آفتاب
  • ضد حریق و عایق حرارت
  • نگهداری آسان
  • طول عمر زیاد
  • قابلیت بازیافت
  • سطح صاف و مسطح
  • قابلیت شستشو و تمیزی آسان

معایب تابلو کامپوزیت اچ و ال

جنس کامپوزیت نما

این کامپوزیت تشکیل شده از دو ورق آلومینیوم نازک، دو لایه چسب و یک لایه پلی اتیلن. اما این ورقه ها باعث نمی شوند که تابلوها خیلی ضخیم باشند و حداکثر ضخامت آنها 4 میلی لیتر خواهد بود. چرا که این لایه ها هم نازک بوده و هم برای چسباندن آن از فشار زیادی استفاده می شود. یک از این لایه ها در سطح بیرونی و لایه دیگر روی سطح نما قرار می گیرد. لایۀ روی سطح نما باعث می شود رنگ ها و طرح های متنوعی روی آن پیاده کرد.
پس از اینکه این لایه ها به هم می چسبند، در قسمت بیرونی آنها از رزین PVDF استفاده می شود. رزین باعث مقاومت تابلوهای کامپوزیت در برابر خرابی، حرارت های بالا و پایین و خرابی می شود. در قسمت پشتی کامپوزیت، از رنگ آستر برای پوشش آلومینیم استفاده می شود.

مجموعه چاپان

یکی از فعالان عرصۀ تابلو سازی، مجموعۀ چاپان است که قابلیت اجرای انواع تابلوی های تبلیغاتی را به عهده دارد و در این زمینه موفق عمل کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *